AUDITORI

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), gestionat per Fira de Barcelona, està format per dos edificis de gran valor arquitectònic units per una rambla de connexió subterrània: el Centre de Convencions i l’Auditori Fòrum CCIB. Aquest últim espai, amb una façana rugosa de color blau dissenyada per Herzog&DeMeuron, acull cada any desenes d’esdeveniments de tota mena, des de congressos i convencions fins a alguns dels millors concerts i espectacles de Barcelona amb grans artistes nacionals i internacionals. 

Compta amb
3.082 butaques, 12 de les quals per a persones amb mobilitat reduïda, i la seva espectacular acústica, tecnologia, comoditat i clara visió de l’escenari el converteixen en un dels auditoris per a concerts més espectaculars d’Europa. 

PLATEA

Amb 6 portes d’accés, la platea disposa de 2.341 butaques, 12 de les quals són per a persones amb mobilitat reduïda. A més, compta amb una cabina tècnica integrada, la millor acústica i una visió excepcional des de tots els angles.

AMFITEATRE

Situada a un nivell superior i amb dues portes d’accés, l’amfiteatre de l’Auditori és accessible per les escales i també per l’ascensor ubicat al vestíbul de l’Auditori Fòrum. Aquest amfiteatre té una capacitat per a 743 persones i disposa d’un vestíbul propi. 

ESCENARI

L’escenari compta amb una superfície total de 420 m², amb 30 metres de llargada, 14 metres d’amplada i una alçada de 14,2 metres, des de l’escenari a la base del grid. Un espai ideal que permet crear i fer qualsevol muntatge imaginable.

RAMBLA DE CONNEXIÓ

La Rambla de Connexió és un túnel subterrani de 116 metres que uneix l’Auditori Fòrum CCIB amb el Centre de Convencions. És un espai diàfan de color blanc, sense columnes i amb la possibilitat de muntar diferents ambients.

Visita virtual

 

Descobreix l’Auditori Fòrum CCIB amb les vistes panoràmiques 360º.

A la visita virtual podràs veure tots els accessos, espais i detalls des d’una perspectiva única. Comença el recorregut des del teu PC, smartphone o tauleta.

Plaça Leonardo da Vinci, 4 
08019 Barcelona
+34 932 30 10 00
ccib@ccib.es