Homenatge Joe Hisaishi

03/12/2023

18:00 hs.

De Studio Ghibli a Takeshi Kitano, del cinema a l’animació amb l’Orquestra Simfònica Universal de València i el director Adrián Ronda Sampayo.

¡Un programa de mà per a tots els espectadors!

Joe Hisaishi és reconegut com un dels més grans compositors del nostre temps. Ja sigui amb cineastes mítics com Hayao Miyazaki i Isao Takahashi de Studio Ghibli, o també com Takeshi Kitano o Nobuhiko Ôbayashi, el compositor japonès ha explorat tots els gèneres musicals per mostrar finalment tota la magnificència de la seva sensibilitat orquestral.

Homenatge a Joe Hisaishi: Obres Simfòniques és una exploració completa i maragda d’aquest geni de la música japonesa, que permetrà a tots els espectadors experimentar les grans peces de les pel·lícules de Studio Ghibli, però també les d’altres pel·lícules compostes pel mestre durant quaranta anys, així com obres de diferents universos com el dels videojocs o els drames japonesos.

Descobreix un programa de 2 hores ple de sorpreses…

El viatge de Chihiro · La princesa Mononoke · Nicky, l’aprenent de bruixa · Porco Rosso · El castell ambulant · El meu veí Totoro · Ponyo al penya-segat · Nausicaä del Valle del Viento · L’estiu de Kikujiro · Sonatine · Kids Return · Hana Bi · Ni no Kuni · Welcome to Dongmakgol · El castell al cel · Little Tom Thumb…

¡Una orquestra simfònica en directe t’espera per a la celebració més completa del compositor Joe Hisaishi i les seves increïbles obres simfòniques!

Organitzador: Overlook Events

Plaça Leonardo da Vinci, 4 
08019 Barcelona
+34 932 30 10 00
ccib@ccib.es